Screenshot 2015-02-21 at 11.58.29Studio Snugger is een educatief kinderprogramma voor kinderen tussen 5 & 8 jaar waarbij Thomas van Luyn in raptempo langs verschillende onderwerpen loopt en de vraag stelt: ‘is dit snugger of is dit kletspraat?’ De kinderen in de studio mogen bij elk onderwerp aangeven of het snugger (de waarheid) of kletspraat (gelogen) is. 

Screenshot 2015-02-21 at 11.59.51Van Luyn wordt bijgestaan door een bont scala aan deskundigen zoals Owen Schumacher, Mike Boddé, Rene van ‘t Hof, Tineke Schouten, Ursul de Geer en John Buijsman. Gerard Goochem geeft wekelijks een spreekbeurt, waarbij kinderen met hun kletspraatknop bepalen of hij zijn verhaal mag afmaken, of door een valluik valt.

Ken je het vrolijke (en zelfs leerzame) programma Studio Snugger nog niet, kijk dan naar onderstaande trailer om te weten waarom je zondagochtend met je kind(eren) voor de televisie moet gaan zitten!

En sinds 1 februari 2015 kunnen kinderen thuis op de bank ook mee doen! Via zapp.nl/studiosnugger kunnen kinderen live meedoen met Studio Snugger. Via een tablet druk je zelf op je eigen live stemknop en bepaal jij of iets snugger is, of juist kletspraat.

  1. Download de NPO app
  2. Zet je tv aan (met het geluid goed hoorbaar)
  3. Stem de app af op NPO Zapp via het knopje met de drie streepjes linksboven
  4. Klik op het TV icoontje rechtsboven en schakel Live synchronisatie in
  5. Kies OK als de NPO app vraagt om toegang tot de microfoon
  6. Zodra Studio Snugger begint, kun je meespelen door op KLIK HIER te drukken!

Heb je een ander soort tablet ga dan naar snugger.meespeelscherm.nl en speel mee in je browser.

Screenshot 2015-02-21 at 11.57.45

Studio Snugger is wekelijks te zien bij Zapp op NPO3 op zondag om 8.25 uur
en op woensdag om 8.50 uur en 14.55 uur.

Screenshot 2015-02-21 at 12.00.40

Share