Screenshot 2015-02-14 at 07.57.50Uiteraard is het je niet ontgaan dat het Valentijnsdag is. De commercie heeft deze ‘dag van de liefde’ behoorlijk aangegrepen. Waarschijnlijk denk je daarom dat je er mee weg kunt komen om deze dag aan je voorbij te laten gaan – door iets te brommen over dat het altijd Valentijnsdag is, of dat het alleen maar commercieel is…

Think again! Tenminste, wanneer je partner een ‘romantisch type’ is…. Heb je zelf bepaalde verwachtingen van Valentijnsdag (of avond…), plan dan geen televisie-avond met bier en voetbal, maar “doe iets aan Valentijnsdag”. Jij kent jouw lief het beste, dus weet je ook waarmee je haar blij maakt. Hieronder staat de top 5 van dingen die je in ieder geval NIET moet doen, wanneer je zelf een gezellige Valentijnsdag wilt hebben….

  1. Vergeet NIET om iets aan Valentijnsdag te doen! Vaak zijn diegenen die het het hardst roepen dat ze niet aan die commerciële onzin doen, het meest geraakt wanneer je ze verrast!
  2. Wanneer je een cadeautje koopt, koop dan niet ‘iets praktisch’. Natuurlijk was de maatbeker kapot, maar een nieuwe maatbeker is GEEN goed idee voor een Valentijnsverrassing…
  3. Doe NIET hetzelfde als vorig jaar! Laat je lief merken dat je echt iets speciaal hebt bedacht, ook al was wat je vorig jaar deed een succes.
  4. GEEN verhalen, anekdotes, herinneringen waarin je ex een rol speelt…..
  5. Beperk je NIET tot één moment. Denk niet dat na je ‘ontbijt op bed’ de rest van de dag online kunt doorbrengen, maar probeer de hele dag door momenten van aandacht te creëren.

Screenshot 2015-02-14 at 08.00.13

 

Share