genadeloos-cover-trotse-vadersJe kunt meer dan je denkt! Het is geen kwestie van kunnen, maar van willen. Maar je moet eerst weten wat je wilt.

Genadeloos maakt je beter. Vraag jij je af hoe je jezelf kunt verbeteren en beter kunt presteren dan je voor mogelijk hield? Dit boek gaat over het vinden van een doel, het ontwikkelen van jezelf en jezelf veranderen om je potentieel te benutten. Genadeloos helpt je te durven gaan voor je dromen.

Recensie
Bij de recensie van Helweek <klik hier> noemde ik de methode van Erik Bertrand Larssen een stoere variant van ‘Mindfull bezig zijn’. Een week lang focus je via een bepaalde methode op gewenste veranderingen en realiseer je doelen die je steeds voor jezelf uit hebt geschoven. Ik ben er van overtuigd dat het werkt, wanneer je deze uitdaging zou aan gaan. Lees hier meer over Helweek >>>>

Met het boek Genadeloos kun je nog meer uit je Helweek halen. Het biedt een verdieping in inzichten waardoor je nog gerichter doelen kunt stellen en het helpt je ook om de in de Helweek behaalde doelen beter vast te houden.

helweek-genadeloos-copyright-trotse-vaders-5

Het formuleren van een doel, bepalen wat je nu eigenlijk ECHT wilt, is moeilijker dan je denkt en in Genadeloos wordt je op een prettige manier geholpen om bij minder oppervlakkige doelen te komen.

In onderstaande video vertelt Erik Bertrand Larssen zelf over Genadeloos:

Vasthouden van behaald resultaat is lastig. Na een Helweek voel je je waarschijnlijk euforisch, maar ondanks goede voornemens zullen bepaalde gewoontes ongetwijfeld weer terugkomen… Genadeloos helpt met technieken om langer profijt te hebben van veranderingen waarvoor je gekozen hebt.

helweek-genadeloos-copyright-trotse-vaders-4

Het boek is overigens ook los te lezen van Helweek, inzichten en technieken om ongewenste dingen te veranderen, om vaste patronen los te laten en om sterker en gerichter te bereiken wat je echt wilt, is niet alleen leerzaam in combinatie met een Helweek, of met het boek hierover.

helweek-genadeloos-copyright-trotse-vaders-3

Ook Genadeloos is een duidelijk boek en zal je helpen om je bewuster te worden van waar je nu staat als mens en wat je anders zou willen. Wanneer je dat duidelijk hebt, is een eigen Helweek een logische volgende stap. Ik ben er echt van overtuigd dat het iedereen resultaat zal brengen. Mocht je er zelf ervaring mee hebben, horen we graag jouw verhaal!

Genadeloos – Erik Bertrand Larssen
Bekijk op bol.comHaal het beste uit jezelf met mental training
Paperback, 204 pagina’s, Boom Uitgevers Amsterdam
Bestel dit boek hier >>>>

Genadeloos vormt een tweeluik met Helweek. De boeken zijn in willekeurige volgorde te lezen en vormen samen de ultieme voorbereiding op je eigen helweek.

Helweek – Erik Bertrand Larssen
Bekijk op bol.com7 dagen die je leven veranderen
Paperback, 204 pagina’s, Boom Uitgevers Amsterdam
Bestel dit boek hier >>>>

Genadeloos Paperback

Meer lezen? Kijk dan op NationaleHelweek.nl.

Share