blue-boat-kinder-rondvaart-amsterdam-copyright-trotse-moeders-vaders-19Wil je wel eens een dagje Amsterdam doen met de kinderen en ben je op zoek naar iets wat zowel voor jou als voor je kind(eren) leuk is, denk dan eens aan een rondvaart. Nee, een rondvaart is niet suf of saai! Het laat je Amsterdam op een totaal andere manier zien. En voor kinderen is er een speciale kinderrondvaart zodat jij hen niet hoeft te vermaken terwijl je van het uitzicht geniet!

Je kunt gewoon lekker naar buiten kijken, al dan niet met de gratis audiotour terwijl Sjonnie, een stoere Amsterdamse stadsmuis, kinderen van 5-12 jaar meeneemt op een spannend, interactief avontuur; ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ Tijdens de vaart (duur: 75 min.) gaan kinderen als een echte Zoetwaterpiraat, met behulp van een verrekijker, in de stad dieren spotten.

141071-Gezocht_zoetwaterpiraten-2f2d19-original-1410263503Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee. Met behulp van de kinderen hoopt Sjonnie de waterangst van zijn vriend Harold te overwinnen. ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten’ is de eerste kinderrondvaart van Nederland en de ultieme vakantietip voor komende zomer!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.blueboatcompany.nl. Een kinderkaartje kost slechts € 7,50. De rondvaartboten van Blue Boat Company varen iedere dag van 10:00u tot 18:00u elk half uur af. De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Café vanaf de Stadhouderskade 30 in Amsterdam.

Uiteraard hebben we deze kinderrondvaart voor jullie uitgeprobeerd. Voor een verslag van dit uitje, klik hier >>>>

 

Share