bagage-trotse-vadersReizen is voor een hoop mensen zeer stressvol. Denk aan het gedoe met de koffers, want waar laat je de bagage als je bij je hotel bent uitgecheckt terwijl je vlucht pas uren later vertrekt? Tijdens een vakantie of zakenreis heb je wel wat beters te doen dan je druk maken om de bagage. Je wilt genieten van de mooie omgeving, quality time doorbrengen met familie en vrienden of die belangrijke meeting bijwonen zonder zorgen om de terugreis. En wat dacht je van je handen vrij hebben, om je kinderen in de buurt te kunnen houden?

Vermijd gezeul met koffers of een onnodige extra stop bij het hotel op de vertrekdag. Reis comfortabel naar Schiphol Airport, terwijl Leave Your Luggage zich ontfermt over de bagage.

Leave Your Luggage introduceert light traveling in Amsterdam. De koffers worden opgehaald bij het hotel waar je verblijft en veilig naar Schiphol vervoerd. Daar bewaart Leave Your Luggage de bagage totdat je deze nodig hebt.

Screenshot 2015-09-25 at 08.11.39

Het bagagedepot is centraal gelegen op Schiphol, zodat je direct kunt inchecken. Je hebt met deze service je handen vrij om je laatste dag in Amsterdam optimaal te benutten. Op deze manier wordt de reisdag weer een gewone dag. De service is zeer eenvoudig te reserveren via de website leaveyourluggage.com.

Share