Zo’n moment dat je voor het eerst in vele jaren een heerlijk drukke werkweek hebt gehad ! Veel obstakels kunnen wegwerken en oplossingen kunnen bedenken voor ontstane problemen. Kortom, doen waar ik goed in ben en waar ik energie uit haal. Tegelijkertijd vind ik het een lastige week.

shinkiari-81770_640Ik volg al het nieuws over de vele vluchtelingen en kan er met mijn hoofd niet bij. Waar in vredesnaam is dit mis gegaan? Tuurlijk, ik weet het wel maar begrijp het gewoon niet. En dan ga je vluchten, niet omdat je arm bent maar omdat je de situatie in je land niet meer aan kunt. Verdomme, dat begrijpt toch iedereen? En als je dat niet begrijpt, lees dan eens een boek over de toestanden in dergelijke landen.

fire-175966_640Ik lees er veel en begrijp de vluchtelingen. Het gaat mis in deze wereld, de wereld staat in brand en wat doen wij? We doen niet veel, al ben ik blij in de stad Zwolle te wonen met een burgemeester die al vroeg de vluchtelingen wel op wilde nemen.

Wij staan aan de zijlijn en kijken en luisteren toe naar hoe het elders gaat. Maar laten we niet onze ogen sluiten en ons zeker niet laten leiden door dat achterlijke gezwets van meneer Wilders.

Ach, ik weet het ook even niet en dus ga ik genieten van dit weekend, van mijn gezin, van ons leven in absolute vrijheid !

Voor andere persoonlijke blogs van Frank, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Share