Frozen in Disney On IceVan 23 tot en met 30 december is de betoverende familieshow Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration te zien in Utrecht en Amsterdam. Vanwege het grote succes is er een extra show geopend op woensdag 30 december om 19.00 uur in Amsterdam.

Tickets zijn vanaf vandaag – 20 november 2015 – om 10.00 uur verkrijgbaar vanaf € 20,=.

Disney On Ice nodigt je uit om samen met je favoriete personages een kwart eeuw van de meest onvergetelijke Disney verhalen te vieren. Ga mee met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy en Katrien op reis naar de magische werelden van Disney’s The Lion KingDe Kleine Zeemeermin en Peter Pan. Reis bovendien mee naar het Winter Wonderland van Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm aller tijden. Door de combinatie van geliefde Disney-figuren, een internationaal team van bekroonde schaatsers, spannende choreografie en bekende Disney hits en rock-and-roll klassiekers, beleeft de hele familie een betoverende reis naar verre landen zonder hun stoel te verlaten!

D15_Mickey, Minnie, Donald, Daisy & Goofy-disney-on-ice-trotse-vaders-trotse-moeders

Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op www.disneyonice.nl .

Share