BOjurassicworld0515.inddBrengt de dino’s uit de film en het boek tot leven! Jurassic World van Caroline Rowlands is het officiële boek dat gelanceerd wordt als spin-off bij de gelijknamige film. Jurassic World is de opvolger van Jurassic Park van Steven Spielberg. Maak een reis door de vallei en maak kennis met verschillende dino’s. Hoe leefden ze, wat was hun kracht en welke dinosauriër was het gevaarlijkst? Met de gratis app kun je de dino’s uit het boek tot leven toveren! Laat dinosauriërs uit Jurassic World je leven binnen wandelen. Spannend!

Recensie
Wat leuk (en slim) om in te springen op de populariteit van de Jurassic Wold film. Mijn jongste zoon is enorme fan van de film en heeft de BluRay al meerdere malen gezien.

jurassic-worold-boek-app-recensie-trotse-vaders-2

Hij was dan ook reuze enthousiast toen hij dit boek zag liggen. Hij begon er meteen in te kijken en hij was erg verrast dat het echt een boek van de film was. We hebben namelijk al een paar “dino-boeken” die hij graag inkijkt, maar die hebben niet direct met de film te maken.

jurassic-worold-boek-app-recensie-trotse-vaders-1

Dit boek wel, er staan foto’s in uit de film en ook de dinosauriërs die we uit Jurassic World kennen, komen voorbij. Er staat informatie in en niet alleen over de dinosaurussen en dat is wel prettig, want hoe ze heten en wat ze eten staat ook in de algemenere boeken. Dit boek spitst zich echt toe op alles rond Jurassic World.

jurassic-worold-boek-app-recensie-trotse-vaders-3

Middels een gratis App kun je tot slot ook nog dinosauriërs 3D projecteren. Best wel spannend natuurlijk! Het lukte me niet om er een goede foto van te maken, maar op onderstaande foto en in de video krijg je een beetje een indruk.

jurassic-world-boek-app-recensie-copyright-trotse-vaders-3

Jurassic World – Caroline Rowlands
Hardcover, 32 pagina’s, uitgeverij Kosmos
Interactief met gratis App
Bestel dit boek hier >>>>


Share