K3 wint van “de Rode Duivels”

K3-marthe-hanne-klaasje-2015-trotse-moeders-2De kijkcijfers van de Vlaamse televisie over 2015 zijn bekend gemaakt en waar meestal voetbalwedstrijden domineren is het nu de beurt aan K3 om op de eerste plaats te staan.

De uitzending van de finale van K3 zoekt K3 op 6 november 2015 trok maar liefst 1.820.952 kijkers. Alle afleveringen van K3 zoekt K3 en dus ook de finale, werden op de Vlaamse commerciële zender VTM uitgezonden.

rode-duivels-foto-van-televisieOp de tweede en de derde plaats staan wel voetbalwedstrijden: de kwalificatiewedstrijden van het Belgische voetbalelftal (ook wel Rode Duivels genoemd) tegen het elftal van Israël: de EK-kwalificatiematch Israël-België op 31 maart trok 1.680.848 kijkers en de EK-kwalificatiematch België-Israël op 13 oktober 2015 trok 1.757.817 kijkers. Beide wedstrijden werden op de Vlaamse zender Eén uitgezonden.

 

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Zweefvliegen of over de kop? Bepaal het zelf in Wild Wings, de nieuwe Duinrell attractie
Dinand Woesthoff & Claudia De Breij - muziek bij de Woezel en Pip film [video's]
Share