Nieuwe trailer Game of Thrones – seizoen 6 vrijgegeven [video]

Fans van de populaire serie Game of Thrones weten al lang dat het zesde seizoen in april uitgezonden gaat worden op HBO. Door de teaser-trailer (zie onderstaande video) weten ze ook al iets meer over dit vervolg van seizoen 5:

Nu is de nieuwe trailer van seizoen 6 van Game of Thrones vrijgegeven. Voor mensen die niet van spoilers houden is het aan te raden niet te kijken. Voor andere fans is hier de trailer:

Redactie (707 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Dorus - Lekker, taart!
Ongelooflijk raar / waar - Govert Schilling [recensie]
Share