Er komt een nieuwe film waarin Sacha Baron Cohen als Nobby Butcher weer een prachtig personage weet neer te zetten. Om de film Grimsby te promoten was Sacha Baron Cohen in Amsterdam. Hij gaf onder andere een rondje bier weg en zong een liedje in het Nederlands. Kijk naar onderstaande video om te zien wat hij van Amsterdam vond èn wat Amsterdam van hem vond!

GRIMSBY is de nieuwe actie-comedy van Sacha Baron Cohen (Borat, Brüno) over een eenvoudige Engelse voetbalfan uit het vissersdorpje Grimsby. Verder met o.a. Penélope Cruz, Isla Fisher, Gabourey Sidibe en Ian McShane. GRIMSBY draait vanaf 25 februari 2016 in de bioscoop.

sacha-baron-cohen-grimsby-noddy-trotse-vaders-2

Nobby (Baron Cohen) heeft alles wat een man uit Grimsby zou kunnen wensen – negen kinderen en de lekkerste vriendin in noord-Engeland (Rebel Wilson). Er is slechts één ding dat hij mist: zijn kleine broer Sebastian (Mark Strong). Nobby is al 28 jaar op zoek naar hem nadat ze door verschillende families werden geadopteerd.

Als Nobby erachter komt waar zijn broer te vinden is, weet hij niet dat Sebastian een spion is bij MI6 én dat hij net een wereldbedreigend complot op het spoor is. Wanneer Sebastian ten onrechte wordt beschuldigd, moet hij plotseling op de vlucht. Hij zal zich erbij neer moeten leggen dat hij de wereld alleen kan redden met de hulp van de grootste idioot ter wereld, zijn broer Nobby.

Share