OT 2 Alpes H2014 © OT Les 2 Alpes - Yoann PeisinWintersportvakantie! Heerlijk, actief zijn in de sneeuw, ontspannen bij de après-ski, met een grote groep vrienden afdalen en ’s avonds gezellig eten… Zo was het voor veel Trotse Vaders voordat ze kinderen kregen. Maar waarom zou je als Trotse Vader niet meer op wintersportvakantie kunnen? In de Franse Bergen zijn volop mogelijkheden om met het hele gezin te genieten van sneeuw en van elkaar!

Ski-in, ski-out
Een reden om naar de Franse bergen te gaan is het feit dat veel accommodaties ski-in, ski-out zijn. Dit houdt in dat je vanaf je kamer zo op de piste staat en je niet ‘s ochtends met de auto naar boven hoeft te rijden of in de rij voor de gondel hoeft te staan. Geen lange wachtrijen = geen verveelde kinderen = geen stress.

© OT Les 2 Alpes - Yoann Peisin

Families met kinderen vanaf 18 maanden
In de Franse wintersportgebieden zijn er volop activiteiten en diensten om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Het Franse Ministerie voor Toerisme bedacht zelfs een speciaal keurmerk, het Famille Plus label. Dit label geeft aan dat de faciliteiten en diensten van een accommodatie uitstekend geschikt zijn voor families. Door de resortdiensten en -faciliteiten in de Franse bergen te verbeteren wil het keurmerk de behoeften van families met kinderen vanaf 18 maanden tegemoet komen.

_ER10188

Gratis e-magazine
Of je nu coole tieners hebt of kleine hummels die hun eerste stappen in de sneeuw zetten, er is altijd een passende activiteit. Plus, het geeft jou en je partner even wat welverdiende quality time als de kinderen even een paar uurtjes zoet zijn. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan hier verder in het gratis magazine >>>>

_CER0772

Wil je gratis skipassen winnen voor seizoen 2015 / 2016? Klik dan hier voor onze winactie >>>>

Share