cover Ghostrockers seizoen 2 dvd 2Mila, Alex, Jimmy en Charlie doen er samen met Robin alles aan om de verdwenen Jonas terug te vinden. Samen met hem willen ze het verleden uitklaren, het Zwarte Oog oprollen en zo de echte moordenaars van de Freebirds ontmaskeren.
Hun zoektocht leidt de Ghost Rockers naar vier sleutels, die door elk van de Freebirds verstopt werden op verschillende plaatsen in de stad. Maar die sleutels terugvinden blijkt veel moeilijker dan verwacht.
Bovendien speelt het Zwarte Oog het spel vuil. Enkel als de Ghost Rockers de muziek van de Freebirds op tijd ontcijferen, de sleutels bemachtigen en een mysterieuze kluis met bewijzen openen, kunnen ze hun gevaarlijke tegenstanders voorgoed achter de tralies krijgen.


Recensie
Het verhaal rond de Ghost Rockers wordt steeds spannender … En daarmee wordt het ook steeds moeilijker om de dvd even stop te zetten om een andere keer verder te kijken. Logisch, je wilt weten hoe het verder gaat!

IMG_5928Ghost Rockers is een tv-serie die geproduceerd is door Studio 100. Studio 100 is ook van alle markten thuis. Voorop natuurlijk K3, maar verder veel series voor kleine kinderen zoals Kabouter Plop en Piet Piraat, series voor iets oudere kinderen zoals Prinsessia en daarna kunnen ze kijken naar Hotel 13 of dit Ghost Rockers. Ik heb ze in de afgelopen twaalf jaar allemaal wel voorbij zien komen …

Ghostrockers seizoen 2 dvd 2 binnenkant achterkant Ghostrockers seizoen 2 dvd 2
Was ik al wel te spreken over Hotel 13, ik ben ook best enthousiast over Ghost Rockers. Ik vind de setting van Ghost Rockers net wat geloofwaardiger van die van Hotel 13. En verder is het vooral niet een heel zoetsappige serie. Het is juist spannend en mysterieus, maar nog wel voldoende ‘veilig’ om je als kind in te kunnen verplaatsen. Veel kinderen zullen er van dromen om later een beroemde zanger of zangeres te worden. In Ghost Rockers vinden ze wel een paar voorbeelden.

IMG_5927Dat geldt ook voor mijn jongste dochter van bijna tien. Lees maar:

Ik vind Ghost Rockers een hele leuke spannende en grappige serie. Degene die ik het leukst vind is Mila, omdat ze heel stoer is en goed kan dansen.
Er zijn ook twee kinderen die denken dat zij de beste zijn. Daardoor wordt het leuker.
Het leukste aan Mila vind ik dat ze heel spontaan en geheimzinnig is.
Jonas is een slimme lieve en grappige jongen. Hij houdt van gitaar spelen en kan dat ook best goed.
Jimmy is een verlegen, onzekere, bange en een beetje domme jongen. Maar hij kan wel heel goed piano spelen.
Charlie is een raar, enthousiast en toch stoer meisje. Ze kan best goed acteren.
Alex is een spontane grappige en irritante jongen. Hij kan heel goed acteren.

IMG_5919Seizoen 2 van de Ghost Rockers is uitgebracht in twee dvd-boxen. Op de twee dvd’s van de tweede box staan afleveringen die allemaal gemiddeld een kleine twintig minuten duren. Mijn dochter heeft uiteraard eerst het eerste deel van het tweede seizoen bekeken.

IMG_5929Op de site van Nickelodeon staan verschillende clips met liedjes uit de serie.

Ghost Rockers, seizoen 2, deel 2
Dvd, vanaf 6 jaar, 2 dvd’s, 300 minuten, Studio 100
Bestel deze dvd hier >>>>

Ghost Rockers, seizoen 2, deel 1
Dvd, vanaf 6 jaar, 2 dvd’s, 300 minuten, Studio 100
Bestel deze dvd hier >>>>

Share