Totum’s Construxions kwaliteit tegen prachtige prijs voor je kleuter-constructeur

Totum Construxions TM EssentialsOok als jurylid van het speelgoed van het jaar 2016 wordt je soms nog verrast door speelgoed voor je kleuters met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding: Totum Construxions.

Voor ongeveer veertien euro kan je een leuke, goed gevulde constructie-doos kopen van TM Essentials, om van je kleuter een echte constructeur te maken.

Met de vele onderdelen van echt hout en kunststof onderdelen kunnen zelfs drie verschillende soorten voertuigen gemaakt worden. Hoort absoluut op de verlanglijst van je kind.

2016 SVHJ2016 Totum Construxions TM Essentials

Deze Construxions doos onderscheidt zich van andere bouwdozen doordat er verschillende soorten materialen gebruikt kunnen worden. Er zit een dusdanig groot aantal onderdelen in de doos dat behalve de voorbeelden, ook andere leuke dingen gemaakt kunnen worden.

Specificaties

Leverancier TM Essentials
Categorie 4 en 5 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 13,99
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Top speelgoed: Globber My Free 5 in 1 van Meaple Leaf Sport van duwen tot steppen (0-6 jaar)
So horny....
Share