Proefjes en experimenten op het toneel: Checkpoint in het theater!

checkpoint-theater-trotse-vaders-1Van 15 oktober 2016 t/m 27 mei 2017 in de theaters komen presentatrice Rachel Rosier en haar testteam komen het theater! Checkpoint Theater is een spannende en interactieve voorstelling voor het hele gezin (8+).

Met spectaculaire experimenten en proefjes is Checkpoint Theater is een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten.

‘Zet je veiligheidsbril en gehoorbeschermers op, want er komen ontploffingen!’

Gedurende de show wordt het publiek uitgenodigd deel te nemen op het toneel. Zweef mee met de hovercrafttest, schiet met een zelfgemaakt paintball-kanon of loop over water bij de Maizena-test.
Ook in de zaal van de theatervoorstelling van Checkpoint is genoeg te beleven: leer hoe luchtdruk zich verplaatst, ontwijk ringen van rook en help mee een rubberboot een parcours door de zaal af te laten leggen.

checkpoint-theater-trotse-vaders

Bij Checkpoint Theater gaat het behalve om de experimenten die de bezoeker mag uitvoeren, ook om de strijd tussen de jongens en de meiden. In een zinderende wedstrijd waarin alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, wordt duidelijk welk deel van het publiek in deze show de beste is bij de tests.
Kijk voor alle data, theaters en kaartverkoop op www.checkpointtheater.nl.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Hoe 'overleef' je in Minecraft Survival?
Super gaaf ... [persoonlijke blog]
Share