bol-verlanglijstje-tweeling-artikel-copyright-trotse-vaders-1Al vanaf februari worden er in Huize Trotse Vaders lijstjes gemaakt door de tweeling. Alvast voor hun verjaardag (begin november) en voor Sinterklaas (nog een maand later). Kennelijk is het erg belangrijk om daar vroeg mee te beginnen, maar tegen de tijd dat ik echt wil weten wat ze willen hebben, blijken die lijstjes alweer achterhaald…

Bol.com heeft een mooie oplossing voor verlanglijstjes: Sints Cadeaumachine. Dit is een mogelijkheid om eenvoudig (en leuk) een verlanglijstje te maken. Je kind kan het zelf doen en wordt begeleid door de stem van de sympathieke Bram van der Vlugt (jazeker, lange tijd de enige echte!).

bol-verlanglijstje-tweeling-artikel-copyright-trotse-vaders-2 bol-verlanglijstje-tweeling-artikel-copyright-trotse-vaders-3

screenshot-2016-10-21-at-11-33-21Mijn tweeling is erg close en hoewel ze erg verschillend zijn, vinden ze het fijn om samen te spelen en vragen ze ook graag samen speelgoed. Ze gingen dus ook samen aan de slag met Sints Cadeaumachine en het resultaat was een lange lijst met allerlei soorten speelgoed.

Soms was het echt speelgoed voor mijn dochter, soms typisch iets voor mijn zoon, maar er zaten ook veel dingen tussen die ze allebei leuk vinden. Voor mij ook handig tegen dat ze jarig waren en vrienden / familie naar hun wensen vroegen!

Je kunt overigens zelf de lijst ‘managen’: je kunt hem delen, je kunt er dingen afhalen en bij zetten. Maar vooral is het een handige lijst om te weten wat je kinderen ècht willen hebben in december. Door allerlei commercials hebben veel kinderen de neiging om overal bij te roepen “dat wil ik ook!” en hier moeten ze echt keuzes maken.

Die keuzes worden makkelijker gemaakt doordat Bol.com speelgoed voorbij laat komen wat bij de leeftijd van de kinderen past. Voor mijn puber kwamen er hele andere dingen langs (wil je zien hoe hij zijn lijstje gemaakt heeft? Klik dan hier >>>>)

Voor mij is dit een handige tool om me voor te bereiden op de decembermaand. En wanneer Sinterklaas mij dit jaar weer wil laten helpen, kan ik in een paar klikken spullen bestellen, wel zo handig!

bol-verlanglijstje-tweeling-artikel-copyright-trotse-vaders-4
Klik hier om naar Sints Cadeaumachine te gaan >>>>

 

 

Share