De paardenmeiden Bibi en Tina zijn vanaf 12 april terug met een superspannend nieuw avontuur. Er zijn al eerdere films verschenen, die niet alleen leuk zijn voor ‘paardenfans’. Kijk maar naar onderstaande recensie:

https://trotsemoeders.nl/2015/05/bibi-en-tina-recensie-van-de-film/

In de nieuwste film: Bibi en Tina: de jongens tegen de meiden, die vanaf 12 april 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien is, gaan Bibi en Tina samen met een groep studenten en hun lievelingspaarden op zomerkamp. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden.

Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is.

En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen …

De Nederlandse stemmen worden verzorgd door de succesvolle meidengroep Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival.

Alvast een voorproefje? Kijk dan naar de trailer van de derde Bibi & Tina film: Jongens tegen de meiden:

Share