Vaderdag-cadeau-tip, voor vaders en opa’s met gevoel voor humor

Je moet wel een gevoel voor humor hebben, want wanneer je deze boekjes serieus gaat nemen, dan kan je Vaderdag wel eens minder gezellig worden 😉

De serie Handboek voor… van uitgeverij Terra heeft een aantal prettig geprijsde boekjes, die het goed zouden doen als cadeautje, bijvoorbeeld voor Vaderdag, maar ook wanneer iemand gaat trouwen of met pensioen gaat, zijn er passende titels te vinden.

Voor Vaderdag hebben we Handboek voor… De Echtgenoot en Handboek voor… De Vader bekeken, en die zijn allebei erg leuk: ze zien er oubollig uit, zowel qua tekstgebruik als qua afbeelding, maar zijn echt heel erg komisch.

Kortom: deze, en andere boeken uit de Handboek voor…. reeks, kun je cadeau doen aan iedereen die een goed gevoel voor humor heeft! Of voor jezelf kopen natuurlijk…

Om alle boeken uit de Handboek voor… reeks te bekijken / bestellen, klik hier >>>>

Karina (532 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.


Marvel's Black Panther [trailer]
Burgers’ Zoo – Apenkooien tot je erbij neervalt….
Share