Nieuwe “Pokemon-achtige” rage komt er aan: Harry Potter: Wizards Unite

Kun je je nog herinneren dat er straten afgezet werden, duinen volstroomden met mensen en overal volwassenen en kinderen met hun smartphones op zoek waren naar Pokémon? De Pokémon Go rage was indrukwekkend en kreeg mensen weer naar buiten. Het was verbindend en uniek!

Niantic en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben een nieuw product aangekondigd wat in mijn ogen net zoveel impact zou kunnen krijgen als eerdergenoemde rage: Harry Potter – Wizards Unite.

In Harry Potter: Wizards Unite™, een augmented reality (AR) smartphonegame op basis van de Wizarding World van J.K. Rowling wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste smartphone-technologie voor augmented reality om aankomende heksen en tovenaars toverkracht te geven.

Harry Potter: Wizards Unite™ zal aantonen dat magie gewoon bestaat en dat spelers deel kunnen uitmaken van de verbeeldingsvolle toverwereld van Harry Potter, via het AR- en realworld smartphonegameplatform van Niantic en de kennis en kunde van WB Games San Francisco. Op verkenning door echte wijken en steden wereldwijd beleef je avonturen, leer je toveren, ontdek je geheimzinnige voorwerpen en kom je in aanraking met legendarische monsters en vertrouwde personages.

Zie je het voor je? Magie in de straten. Mensen die kunnen “battelen” met toverspreuken. Speciale voorwerpen zoeken? Jezelf een tovenaar / heks voelen in een magische wereld die zich gewoon in je eigen dreuzelomgeving bevindt? Het lijkt er echt aan te komen! Hopelijk komt er een smartphone op de markt met een toverstaf-look!

Karina (530 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.


Toffe Turner [spel-recensie]
Dit is al het winnende Speelgoed van het Jaar 2017
Share