Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy, Anna, Elsa en Olaf, Bliksem McQueen en Takel… Dit zijn slechts enkele van de Disney figuren die optreden tijdens de show van Disney on Ice 2017: Betoverende Werelden van Disney On Ice. Slechts enkele, want ook de verhalen van Toy Story en van De Kleine Zeemeermin zullen verteld worden in een magische show, vol bekende liedjes en met de favoriete Disney figuren van alle fans.

Disney on Ice 2017: Betoverende Werelden van Disney On Ice is een show voor het hele gezin en hij is van 15 t/m 30 december te zien in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Voor informatie en tickets kun je naar DisneyOnIce.nl gaan.

Hieronder nog wat meer informatie over de show:

Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden brengt non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde figuren uit Disney●Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney●Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. De sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen.

Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden, nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney●Pixar’s Cars – BliksemMcQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Door middel van state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney ● Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen,” zegt producent Kenneth Feld. “Het publiek wordt weggeblazen in Radiator Springs wanneer ze het onvergetelijke team van Disney●Pixar’s Cars tegenkomen. Ze zullen hun all-time favorieten zien, zoals De Kleine Zeemeermin en Disney●Pixar’s Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven. ”

Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van de hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op disneyonice.nl

Share