Monopoly Madness voor Nintendo Switch is een variant op de klassieker Monopoly, maar ditmaal niet als bordspel maar als een snelle variant voor de Switch. Wanneer je Monopoly Madness voor Nintendo Switch koopt, ontvang je een download-code voor de Nintendo Switch. Er is dus géén gamecard van! De game is Engelstalig met Nederlandstalige ondertiteling.

Wil je de nieuwe Mr. Monopoly worden?
Wil je de nieuwe Mr. Monopoly worden? Dan heb je geluk! Onze favoriete vastgoedmagnaat gaat op een welverdiende vakantie en hij zoekt een tijdelijke vervanger. De selectiemethode? Een race om roem en rijkdom. Deze keer zijn de regels iets veranderd. Monopoly Madness is op verschillende consoles te spelen. Klik hier voor de mogelijkheden >>>>

Monopoly Madness – recensie

Natuurlijk kan een game niet besproken worden, zonder dat het ook daadwerkelijk wordt uitgeprobeerd. Ditmaal door mijn jongste zoon (15 jaar) die een echte Monopoly fan is, het bordspel wordt regelmatig door hem gepakt. Ditmaal ging hij aan de slag met Monopoly Madness op de Nintendo Switch

De mening van mijn zoon:
Ik vind dat Monopoly Madness een leuk spel is. Het idee is simpel waardoor iedereen makkelijk mee kan doen en de potjes zijn kort waardoor je makkelijk snel tussendoor wat potjes kan spelen.

Het lijkt niet echt op Monopoly wat ik wel had verwacht toen ik het origineel speelde, dat is niet perse een slecht ding. Ik denk dat je met de basis van Monopoly (de straatjes kopen en upgraden) goed kan gebruiken voor een veel sneller en chaotischer spel. Door de verschillende doelen die je hebt elk potje is er ook genoeg verschil dat elk potje anders voelt. 

MONOPOLY Madness – algemene informatie

MONOPOLY Madness introduceert voor de allereerste keer de MONOPOLY-ervaring in de arena. Zwerf door de chaotische straten van Monopoly Stad, verzamel grondstoffen, koop en upgrade eigendommen, maak ruzie met je tegenstanders en ontwijk hun trucs zodat jij de rijkdommen wint. This is Madness!

EEN NIEUWE MANIER OM TE SPELEN

  • Speel als een van de 20 nieuwe speelbare figuren, geïnspireerd op de klassieke MONOPOLY-pionnen.
  • Geen bord meer! Zwerf door de straten van Monopoly en neem het op tegen andere spelers om geld, water en elektriciteit te verzamelen. Gebruik deze bronnen om eigendommen te kopen en op te waarderen – hoe meer je er hebt, hoe beter je kunt bewijzen dat je hebt wat nodig is om Monopoly Stad te kunnen besturen!
  • Krijg power-ups uit het Algemeen Fonds! Gebruik ze om je tegenstanders dwars te zitten en een voordeel te krijgen om te winnen.
  • Speel het speltype Verhaal of ga de uitdaging online aan met maximaal zes spelers. Je kunt zelfs je krachten bundelen in het speltype Teams en het tegen elkaar opnemen om de rijkste te worden!

BEREID JE VOOR OP HECTISCHE ACTIE

  • Bestuur een bulldozer, rij door gebouwen, vernietig eigendommen met een drilboor… Het zijn allemaal tactieken om de rijkste van iedereen te worden.
  • Pas de regels aan en speel zoals je zelf wilt. Eén ding is zeker, het wordt hoe dan ook een dolle boel!
  • Wees niet verbaasd als je wordt geraakt door een rollende pompoen of door dolle vogels. Willekeurige gebeurtenissen infiltreren je potjes en maken je avontuur nog chaotischer. Je kan zelfs in de gevangenis belanden, dus pas op!
  • Gebruik de grondstoffen die je verzameld hebt aan eigendommen om ze te kopen of op te waarderen.

CHAOTISCHE, LEUKE OMGEVINGEN

  • Ontdek vier unieke omgevingen geïnspireerd op het MONOPOLY-spelbord met hun eigen sfeer en architectuur, waaronder de iconische Stad, Nachtleven, Stranddorp en Herfstpret.
  • Elke omgeving heeft verschillende niveaus en indelingen waardoor je 20 arena’s hebt om te spelen.

Share