Force Link brengt het universum tot leven! Met Force Link, een nieuw interactief speelsysteem van Hasbro kunnen kinderen geluidseffecten en zinnetjes uit de Star Wars films activeren.

Kinderen kunnen deze technologie dragen en kunnen hiermee hun Force Link-geactiveerde figuren, accessoires, voertuigen en speelsets (afzonderlijk verkrijgbaar) activeren. Als kids hun Force Link draagbare technologie om hebben en de inbegrepen 10 cm grote, op de film geïnspireerde Star Wars Kylo Ren figuur oppakken, kunnen ze authentieke zinnetjes en geluiden activeren!

Recensie
Om met een van de speelsets van Star Wars Force Link te kunnen spelen, moet je eigenlijk eerst de startset aanschaffen. Anders zijn de speelsets wel mooi, maar niet interactief. De stoere Force Link, die je om je pols kunt doen, maakt dat er geluiden uit de diverse andere producten komen.

 

Bij de Force Link startset zit een mooi uitgevoerde en degelijke speelpop: Kylo Ren.
Kylo Ren, geboren als Ben Solo, is een personage uit de zevendelige filmserie Star Wars. Hij is de zoon van Han Solo en Leia Organa. Hij volgde een Jedi-opleiding, maar liet zich verleiden tot de Duistere Kant en nam de naam Kylo Ren aan. Hij was voor het eerst te zien in Episode VII: The Force Awakens (2015) [bron: Wikipedia]

Een “slechterik” dus, wat ik een verrassende keuze vind van Hasbro. Hij ziet er ook vrij dreigend uit, helemaal in het zwart, inclusief mantel. En uiteraard ontbreekt de lightsaber niet! Met de Force Link activeer je hem en ‘zegt’ hij zinnen en dan ook echt op een “Kylo Ren manier”, erg goed gedaan! Wel in het Engels, maar dat maakt voor de echte Star Wars fans niet uit neem ik aan.

 

Let wel op: bij de startset heb je 3 AAA-batterijen nodig en die zitten er niet bij. De startset kun je <HIER> bestellen.

Wij kregen ter recensie de prachtige set Star Wars Force Link Kylo Ren’s TIE Silencer & Kylo Ren. Het vliegtuig (zo noem ik het voor het gemak maar even) is niet moeilijk om in elkaar te zetten, maar ik raad je wel aan om toch het boekje erbij te pakken. Mijn zoon was zo enthousiast toen hij deze doos kreeg, dat hij dat geduld niet op kon brengen en daardoor ging het tot zijn frustratie niet helemaal goed…

 

En terwijl hij aan het ‘vechten’ was met de onderdelen, ging onze pup er met de bijgeleverde Kylo Ren vandoor. Wij vonden deze speelfiguur later onthoofd terug in de bench, kennelijk was The Force niet bestand tegen een enthousiaste puppy….

Helaas past de Kylo Ren uit de starterset niet in het vliegtuig, vandaar even een afbeelding van de fabrikant.

In ons vliegtuig zit een Kylo-Ren-zonder-hoofd, maar gelukkig zijn daar ook voldoende avonturen mee te beleven!

Het is echt erg mooi speelgoed, goede kwaliteit en veel mogelijkheden. Niet alleen de interactie maakt het leuk, maar ook de degelijke uitvoering die ‘net echt’ lijkt. Voor mijn zoon reden om hele avonturen, gebaseerd op de Star Wars films, na te spelen. Nu nog sparen voor speelsets van de “goeien”.

De Star Wars Force Link startset bestel je hier >>>>

De speelset met het ‘vliegtuig’ en Kylo Ren van Star Wars Force Link bestel je hier >>>>

Voor alle bij bol.com verkrijgbare speelsets van Force Link, klik hier >>>>

Deze en ook andere speelsets zijn bij diverse speelgoedwinkels te koop. Hieronder een video waarin diverse Force Link ‘vliegtoestellen’ voorbij komen. Hij start bij de speelset met Kylo Ren, die we hierboven hebben laten zien, maar de andere toestellen zijn ook zeker de moeite waard:

Share