Het team van Trotse Vaders is veel minder groot dan het team wat voor TrotseMoeders.nl schrijft. Daarom was ik extra blij toen een hele Trotse Vader me benaderde. Hij heeft al vele leuke blogs geschreven op zijn eigen Facebookpagina en gaat nu met enige regelmaat voor TrotseVaders.nl schrijven. 

Dave stelt zichzelf voor:
Ik ben Dave, verdwaald in Den Haag en de weg gevonden in het heerlijke Steenwijk. Ik ben 33 jaar en vader van 6 monsters. Dat hele gebeuren met al die monsters doe ik natuurlijk niet alleen. Ik word bijgestaan door de meest fantastische vrouw die ik ken, Miranda. 6 monsters dus, Rani van 8, Joep van 6, Rama van 6, Nilu van 4, Hira van 3 en Rohan van 10 maanden op het moment van publicatie. 6 eigen typetjes, karikaturen, persoontjes.

Zoals je voor kunt stellen is ons leven met dit gespuis nooit saai. Waar ik de tijd vandaan haal dit te doen is mij ook een raadsel, maar gelukkig voor jullie heb ik het wel. Ik neem jullie mee op reis door ons leven, gezien en beleefd vanuit mijn perspectief. Alles komt aan bod, alle lieve, leuke, grappige, vieze, droevige en fijne momenten. Van Buurman en buurman avonturen tot de Zeekippen van het Haagse Monster, van de watervallen van Judeska tot oudste zus verwachtingspatronen. Het enige wat je nodig hebt is je levendige fantasie, ik doe de rest.

Share