Heb jij er ook zo een thuis? Zo’n puber, met van die lange armen en lange benen? Zo’n puber, die vertederend lief is, maar oh zo stoer doet? Zo’n puber, die tussen kind en volwassen zit en zich soms groot, soms klein voelt?

Ik heb er zo eentje thuis en geniet enorm van hem. Maar wanneer ik hem vraag of hij een verlanglijstje wil maken voor sinterklaas, krijg ik de inmiddels bekende “mahaaam-blik” en de bijbehorende diepe zucht. Want puber wil heus wel cadeautjes, maar hij zou niet weten wat. Ja, games, die wil hij wel, maar voor speelgoed is hij te groot. Vindt hij. En ik vind dat hij ook nog een beetje kind is en ik weet dat er een heleboel te koop is waar hij nog erg blij mee zal zijn. Herkenbaar?

Bol.com heeft een prima oplossing hiervoor: de Cadeaumachine! Een online tool die erg eenvoudig werkt en waar je kind zelf een verlanglijstje op kan maken. Eerst naam, leeftijd en maximaal 5 interessegebieden invullen en de Cadeaumachine genereert een groot aantal suggesties voor cadeaus. Die kunnen uitgebreid bekeken worden wanneer er meer informatie nodig is, en aan het verlanglijstje worden toegevoegd.

Mijn zoon was erg enthousiast. Sommige suggesties werden meteen overgeslagen, anderen verdwenen in de verlanglijst. Uiteindelijk had hij zo’n 30 items, maar na een kritische blik werden er weer een heleboel verwijderd.

Gelukkig zijn er nog voldoende over voor Sinterklaas om – naast games- een aantal hele leuke cadeaus te kunnen geven op pakjesavond!

Om zelf een verlanglijstje te (laten) maken, klik hier >>>>

Share