Kleine IJsbeer is al 30 jaar geliefd bij jong en oud. En dat is heel begrijpelijk: de kleine noordpoolbewoner is al sinds het eerste deel lief en knuffelbaar. En nu zijn er wel 10 vrolijke avonturen over Lars verzameld in één boek, tegen een heel aantrekkelijke prijs. Alle verhalen zijn onverkort opgenomen, en de allermooiste illustraties zijn voor deze bundel uitgekozen.

Recensie
Een ijsbeer in de tropen was het eerste boek over de Kleine IJsbeer. En daarna heeft Hans de Beer nog een aantal prachtige boeken over ijsbeertje Lars geschreven.

Er zijn in totaal 10 boeken verschenen over Kleine Ijsbeer Lars (en een aantal speciale uitgaves). De tien originele boeken, geschreven in de periode 1997 – 2011, zijn nu uitgegeven in één mooi boek: Het grote boek van Kleine IJsbeer.

En wat is het een prachtig boek geworden! Niet alleen voor mensen die al lang fan zijn van De Kleine IJsbeer, maar ook voor mensen die er kennis mee willen maken.

De bundel bevat:
– Een ijsbeer in de tropen
– Kleine IJsbeer, waar ga je naartoe?
– Kleine IJsbeer, wat is er mis?
– Kleine IJsbeer en de Bange Haas
– Kleine IJsbeer, weet jij de weg?
– Kleine IJsbeer, laat me niet alleen!
– Kleine IJsbeer, help me vliegen
– Kleine IJsbeer redt de rendieren
– Kleine IJsbeer en de walvisbaai
– Kleine IJsbeer en de grote onderzeeboot

 

Verhalen die prima geschikt zijn om voor te lezen. Maar de adembenemende illustraties maken dat dit een van de favoriete boeken van jou en van je kind kan worden. Zo lief, mooi en gedetailleerd. Alleen al bladeren door dit boek is een feest!

 

Kortom: aanrader! Een klassieker om in huis te hebben en om heel vaak uit de boekenkast te halen. Ook een mooi (kraam)cadeau.

Kleine IJsbeer – Het grote boek van Kleine IJsbeer – Hans de Beer
Hardcover, 189 pagina’s, uitgeverij De Vier Windstreken
Bestel dit boek hier >>>>

Share