geronimoIn de voorgaande vier delen hebben we kennisgemaakt met Geronimo Stilton, Thea Stilton, de Thea Sisters en de verschillende series die door Geronimo en Thea zijn geschreven. In dit laatste blog volgt nog wat extra informatie.

De boeken lezen op je tablet
Misschien een leuke tip: de uitgever biedt een aantal boeken via streaming aan. Je kan kiezen voor een enkel boek, maar ook voor een x aantal dagen onbeperkt lezen. Nadeel van streaming is dat het boek niet jouw bezit wordt, maar je kan de boeken wel voor een wat aantrekkelijker prijs lezen.

IMG_1241

Meer informatie kan je hier lezen.

Geronimo op school
De uitgever stelt iedere maand voor basisschoolleerkrachten lesbrieven samen. Achterliggend doel is kinderen stimuleren meer te lezen. Leerkrachten kunnen zich hier abonneren op een maandelijkse nieuwsbrief (maar waarom zou jij het als ouder niet ook zelf doen?).

IMG_1239

Iedere twee maanden verschijnt een lesbrief met informatie over een bepaald thema én kunnen bijbehorende spelletjes gedownload worden. Ook leuk voor thuis!

Spreekbeurt en werkstuk
Geronimo helpt je kind bij zijn of haar spreekbeurt! Er worden op de site http://www.wakkeremuis.nl/spreekbeurt  zowel algemene tips gegeven als tips bij een behoorlijk aantal specifieke boeken. Je kan ze natuurlijk ook gebruiken voor een werkstuk.

IMG_1238

Fanclub
Natuurlijk kan je kind ook lid worden van de enige echte Geronimo Stilton fanclub!!

IMG_1240

Veel plezier met Geronimo en zijn vrienden, familie en voorouders!
Dit is het vijfde blog in een serie van vijf over Geronimo en Thea Stilton, de hoofdpersonen in hun boeken en de series die ze hebben uitgebracht. Klik hier om de andere blogs te lezen >>>>

[De afbeeldingen bij dit blog zijn screenshots van de site van de uitgever.]

 

Share