Als Trotse Vader van wat grotere kinderen ontkom je er haast niet aan: gamende kinderen! Wanneer ze wat jonger zijn, starten ze meestal met Minecraft en de wat oudere kinderen hebben helemaal een scala aan games die ze of zelf, of met vriendjes samen spelen. Momenteel is Fortnite helemaal “in”, maar ook andere games zijn populair.

Samen
Vaak worden games samen met broertjes / zusjes gespeeld, maar ook “op afstand” samen spelen doen kinderen graag. Chatten, gamen, soms zelfs met een headset al pratende samen gamen. Het is echt anders dan in onze jeugd, maar het sociale aspect blijft. En… anders dan bij ‘verstoppertje spelen met vrienden’ of wat we dan ook maar in onze eigen jeugd deden: dit zijn activiteiten die je met je kind(eren) samen kunt doen!

Betrokken
Oké, ik moet eerlijk zijn. De generatie Trotse Vaders van nu zal niet in één keer de behendigheid hebben van onze gamende kinderen. Maar meekijken naar een “coole win”, of bouwwerken op Minecraft bekijken kan ook al een mooi “samen” gevoel geven. En kinderen vinden het erg fijn wanneer papa betrokken is bij wat zij leuk vinden.

Zelf gamen
En misschien vind je het zelf ook leuk? Veel Trotse Vaders van nu zijn zelf opgegroeid met een spelconsole. In ieder geval kan gamen een verbindende schakel vormen in het contact met je kind en daarom is de volgende tip voor jou en je kind(eren) misschien wel het ultieme vaderdag-cadeau!

CampZone
In de periode 27 juli 2018 – 6 augustus 2018 wordt in Noord-Limburg het grootste gamning event van Nederland georganiseerd: CampZone. Kamperen, gamen, outdoor activiteiten en heel veel gezelligheid. Hoe “cool” ben jij als vader, wanneer je daar met je kind(eren) naar toe gaat?

Vaderdag
Dus… wil je wat anders dit jaar voor Vaderdag, iets waar je kinderen en jij nog jarenlang op terug kunnen kijken? Gun jezelf dan de ervaring van deelname aan CampZone. Je kunt er zo kort of zo lang heen als je wilt en het is gegarandeerd het “coolste” cadeau wat er is. Alle informatie over het programma en tickets vind je hier >>>> 

Geen tent? Dan is er de “Tent voor Tentloze Nerds 😉

Tickets? Klik op onderstaande afbeelding:

 

Share