Ik heb de film Unbreakable gezien, al een flink aantal jaren geleden, maar deze film maakte destijds diepe indruk. De maker van deze film (M. Night Shyamalan) had eerder al The Sixth Sense gemaakt (ook die vond ik erg goed) en later nog meer films, waaronder Split (die ik niet gezien heb).

Volgens jaar komt er een nieuwe film uit van M. Night Shyamalan. Deze film gaat Glass heten is gaat de verhalen van Split en Unbreakable samenbrengen.

De hoofdrolspelers uit beide films spelen hier ook de hoofdrol: James McAvoy (Kevin Wendell Crumb in Split), Bruce Willis, (David Dunn in Unbreakable) en Samuel L. Jackson (Elijah Price in Unbreakable).

In onderstaande trailer krijg je al een idee van het intrigerende verhaal wat ontstaat wanneer je gegevens uit beide films combineert. Zelf krijg ik zin om Unbreakable nog een keer te gaan zien (en ik ben ook benieuwd naar Split!).

De film Glass wordt uitgebracht door Disney en zal vanaf 23 januari 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Ik kijk er naar uit!

Share