Deze Transformers Bumblebee – Power Charge Feature Hero is echt de grootste Transformer die ik ooit gezien heb. Mijn kinderen hebben wel eens een Transformer autootje gehad, wat in een robot kan veranderen, maar dit is echt een klasse apart. Serieus speelgoed voor grote jongens (en schuilt in iedere Trotse Vader ook niet een grote jongen die wil spelen?)

Algemene informatie
In elke Transformer zit een krachtige kern van Energon verscholen. Zonder deze kern zou al dat strijden, racen en (in het geval van Bumblebee) zingen onmogelijk zijn. Zelfs de meest gestroomlijnde Autobots stuiten weleens op weerstand. Help een bot een handje door zijn Power Charge-kern weer te laten draaien! Draai de kern in de borst van de Bumblebee-figuur als hij in robotmodus is om lichtjes en zinnen een boost te geven. Doe daarna het strijdmasker omlaag en laat zijn kenmerkende Stinger Sword tevoorschijn komen om deze dappere bot klaar te maken voor een strijd tegen de Decepticons. Verander in 7 stappen in een VW Kever en activeer de auto voor geluidseffecten. Zorg dat de Power Charge-kern geactiveerd blijft, want anders zal Bumblebee zijn kracht verliezen. Bumblebee zapt langs radiozenders om nieuwe aardse taal te ontvangen. Doe alsof hij de geluidsfragmenten uit zijn radio gebruikt om met zijn vrienden te praten, net zoals hij in Transformers: Bumblebee doet!

Kenmerken
•Transformers: Bumblebee – Power Charge Bumblebee-figuur
•Activeer licht- en geluidseffecten van Bumblebee in elke modus – meer dan 25 geluiden en zinnen
•Draai de Power Charge-kern in robotmodus voor vette geluiden – zoals DJ-scratches en een rapbeat
•Activeer de Power Charge core in VW Kever-modus coole geluidseffecten
•Pak het strijdmasker en Stinger Sword erbij voor de ultieme strijdmodus

Mening
Dit is echt een heel mooi stuk speelgoed. In robotmodus bijna 30 centimeter hoog en op een ingenieuze manier om te bouwen tot gele VW-kever. Beide modi zijn mooi, en decoratief in huis, maar leuker nog is om er mee te spelen. En ook dat kan door de vele mogelijkheden met de licht- en geluidseffecten (top: de batterij is bijgeleverd).

Wanneer de Transformers film BumbleBee uitkomt, is het helemaal leuk om deze Transformer al in huis te hebben. Maar los van de film is het echt een prachtig item. Het is behoorlijk lastig om de transformatie uit te voeren, zeker wanneer je (zoals mijn puber) probeert om dit zonder handleiding te doen 😉

Met deze Transformer haal je (leerzaam) speelplezier in huis. Bouwen, passen en meten, geduld hebben, rollenspel, nadenken, omgaan met frustratie…. En uiteindelijk de voldoening van het aanleren van de handigheid waarmee je van auto naar robot en van robot weer naar auto gaat. Super!

De Transformers Bumblebee – Power Charge Feature Hero bestel je hier >>>>

Share