Stel je voor….. je wordt wakker en hebt nog een half uur voor je in de auto moet stappen. Je ruikt de geur van verse koffie want je hebt de juiste tijd ingesteld voor wanneer je je eerste kop koffie vers gezet wilt hebben.

Nadat je je koffie hebt gedronken, hebt ontbeten, gedouched en aangekleed bent, zie je dat je voor je eerste afspraak anderhalf uur in de auto moet zitten en dat er een file staat. Haasten dus! Terwijl je je tas inpakt, geef je via je smartphone snel de opdracht om twee koppen koffie te maken. Die koffie is klaar om in een thermoskan te doen wanneer je klaar staat om weg te gaan. Heerlijk!

Een droom? Nee hoor, ook jij kunt dit. De Smarter Coffee koffiemaker gaat namelijk een forse stap verder dan de koffiezetapparaten waarbij je een tijd kunt instellen. Deze laat zich namelijk eenvoudig via een smartphone bedienen.

Zit je in de trein onderweg naar huis en wil je dat de koffie voor je klaarstaat? Done! Heb je bezoek en wil je niet uit het gesprek weg, maar wel koffie zetten? Done!

Kijk hieronder maar eens hoe eenvoudig het is:

Hij ziet er prachtig uit, is zowel handmatig als met de app (of Alexa) te bedienen en maakt verse koffie met versgemalen bonen. Zowel één kopje als een hele kan. Als dat geen verrijking van je leven is, weet ik het ook niet meer!

De Smarter Coffee bekijk / bestel je hier >>>>

Share