Binnen de ‘wereld van NERF‘ zijn er diverse genres. Je hebt bijvoorbeeld de Nerf Modulus, waarbij je allerlei onderdelen los kunt koppelen en op een andere manier weer vast kunt maken zodat je met de verschillende modi iedere keer een andere Nerf hebt. Er is ook de Nerf N-Strike Elite.

Nerf N-Strike Elite
NERF N-Strike Elite is de serie waarbij de zachte pijltjes de grootste afstand kunnen bereiken. Foam Darts zijn speciaal ontworpen om geen pijn / schade te berokkenen, maar met de NERF Elite serie is het toch aan te raden ergens te spelen met veel ruimte.

Het leukste is natuurlijk om buiten te spelen. Jezelf te verstoppen met je NERF en een battle te houden met je vriendjes. Wat mijn kinderen ook leuk vinden is om wedstrijden te houden. Er worden dan voorwerpen (bijvoorbeeld kartonnen dozen) op verschillende afstanden en verschillende hoogtes geplaatst en dan is het de bedoeling die zo snel mogelijk te raken.

Helemaal leuk is het maken van een parcours. Laat de kinderen kruipen en tijgeren, klimmen en klauteren met hun mega-NERF in handen en zorg dat er onderweg allerlei opdrachten zijn. Laat hen proberen zo ver mogelijk te schieten, een foam dart in een emmer te laten belanden, een ballon te verplaatsen etc etc.

Urenlang spelplezier wat ook goed is voor de ontwikkeling: inschatten van afstanden en effecten. En natuurlijk is het ook gewoon stoer!

De diverse Nerf N-Strike Elite NERFS bekijk / bestel je hier >>>>

Bekijk op bol.comNerf N-Strike Elite – Infinus Blaster (algemene informatie)
Ga de strijd aan en laad de darts zelfs tijdens het vuren voor non-stop battles! De NERF N-Strike Elite Infinus blaster is voorzien van gemotoriseerde snel-laad technologie waardoor de darts automatisch in het trommelmagazijn worden geladen. De drum blijft ook tijdens het laden vastzitten aan de blaster. Zo kun je in het heetst van de strijd je blaster laden en darts blijven afschieten zonder het magazijn los te maken. De gemotoriseerde Infinus blaster heeft een afneembaar magazijn waar 30 darts in passen, zodat je voldoende vuurkracht hebt.

De Nerf N-Strike Elite Infinus Blaster bestel je hier >>>>

Share