Wanneer jouw kinderen graag Monopoly spelen, maar zelf vind je het eindeloos lang duren, dan zijn de Monopoly Gamer edities de oplossing. Voor jou het voordeel dat je het spel in ongeveer een uur uitspeelt. Voor jouw kind(eren) het voordeel dat ze hun favoriete Nintendo Game personages terugzien!

Informatie over Monopoly Gamer: Mario Kart
Bij deze opvolger slaan Monopoly en Mario Kart de handen ineen voor het Monopoly Gamer Mario Kart-bordspel! Speel als Mario, Princess Peach, Luigi of Toad en koop legendarische Mario Kart-eigendommen, zoals Bowser’s Castle en Rainbow Road. Kom langs Start om een Mario Kart Cup-race te starten, ontwijk bananenschillen, gooi schilden en verzamel munten. Het Super Star-vakje activeert speciale krachten en als je de Power-Up dobbelsteen gooit krijg je een speciale boost. Om dit spel te winnen moet je als eerste finishen!

Wie wint de felbegeerde Grand Prix-kaart? Aan het eind van het spel heeft de speler met de meeste punten gewonnen.

Mening
Vorig jaar kregen we de eerste Monopoly Gamer ter recensie toegestuurd. Hieronder zie je de bespreking:

https://trotsemoeders.nl/2017/12/monopoly-gamer-bordspel-super-mario-fans-recensie/

Het Monopoly Gamer spel onderscheidt zich van andere Monopoly spelen doordat zowel de spelfiguren als de spelvorm anders is. Ieder spelfiguur heeft zijn eigen sterke kanten en hoewel het spel op een Monopoly bord gespeeld wordt, gaat het veel sneller en onvoorspelbaarder.

Zelf vind ik het veel leuker om Mario Gamer te spelen. Het gaat vlot en het is niet na 10 minuten al duidelijk wie er uiteindelijk, uren later, gaat winnen. Het spel ziet er erg leuk uit en ik heb al spelende een boel geleerd over de favoriete Nintendo Games van mijn tweeling!

Ik verwacht dat Monopoly Gamer – Mario Kart net zo leuk zal zijn, of misschien nog leuker vanwege de grappige spelfiguren!

Monopoly Gamer spelen bekijk / bestel je hier >>>>

Share