Roblox De Beste Avonturengames

Het lijkt wat weird dat Roblox als groot wereldwijde game platform een bóek gaat uitgeven. Alsof gamers naast hun computer op hun tafel en Cola en Chips nog iets anders hebben liggen. Of zich met lezen bezighouden. Toch is het verstandig. Niet alleen omdat Trotse Vaders gemakkelijk overzichtelijk kunnen nakijken wat voor avonturen games hun zonen en dochters aan het spelen zijn, maar ook om ze op ideeën te brengen voor andere variaties van de game. En als de gamer toch even moet stoppen, want is onderweg, moet wachten bij de orthodontist of gaat uiteten bij Opa en Oma, dan kan hij toch dicht bij zijn games blijven, en ontdekken dat er altijd tips en trucks zijn waar hij/zij niet van wist.

Inhoud

Dit handboek gaat helemaal over de beste en meest avontuurlijke spellen in Roblox, een groot wereldwijd game netwerk.. Het staat boordevol tips, uitleg van spelontwikkelaars en sneak previews van wat je de aankomende periode kunt verwachten rondom de avontuurlijke spellen in de Roblox wereld. Hiernaast de lijst van besproken games. Wat het boek ook voor vaders interessant maakt is dat het inzicht geeft de spellen die gespeeld worden door zijn kinderen en het gedrag dat Roblox van hen verwacht! (Roblox | Uitgeverij Meis en Maas | hardcover | ISDN 139789030503910 | 96 pagina’s | vertaald uit het Engels | €12,99)

Bestellen

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Familie-editie Escape Room The Game- Jumanji
Gelukkig Nieuwjaar
Share