Alsof een bezoek aan Burgers’ Zoo in Arnhem al niet leuk genoeg is <klik hier voor een aantal verslagen van Trotse Vaders>, zijn er voor 2019 vele gratis extra’s aangekondigd. We zetten ze voor jullie op een rijtje.

Voorjaarsvakantie 2019: Burgers’ Light
Prachtig kleurrijk lichtspektakel waarbij bezoekers honderden lichtfiguren ontdekken op een route die voert door de Bush, Ocean en een gedeelte van het Park. Voor een voorbeeld zie:

https://trotsemoeders.nl/2017/02/genieten-kinderen-s-avonds-burgers-light-verslag/

Meivakantie 2019: Gigantische Apenkooi
Kinderen en volwassenen worden uitgedaagd om te klimmen, hangen, rennen, vliegen en springen over een creatief ontworpen parcours van klimtoestellen en speelattributen in de buitenlucht in de grootste apenkooi van Nederland. Voor een voorbeeld, zie:

https://trotsemoeders.nl/2018/08/dagje-naar-burgers-zoo-en-apenkooien-verslag/

Zomervakantie 2019: Zoë & Silos – De Bush Musical
Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment presenteren deze zomer Zoë & Silos – De Bush Musical: een spannend avontuur, waarin het leven in een tropisch regenwoud op een kleurrijke en educatieve wijze centraal staat. Voor een voorbeeld van een andere Zoë & Silos Musical, zie:

https://trotsemoeders.nl/2017/07/bezoek-aan-zoe-silos-mangrove-musical-burgers-zoo-verslag/

Herfstvakantie 2019: LEGO Bricks in de Zoo
Een gloednieuw evenement voor jong en oud: LEGO Bricks in de Zoo! Overal in het park zijn levensgrote dierfiguren te ontdekken die helemaal zijn opgebouwd met behulp van honderdduizenden LEGO Bricks.

Kerstvakantie 2019: Pasar Malam
Indische nachtmarkt In de Bush waar gasten kunnen genieten van authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant, van tientallen stands met veelal tropische producten en van zang en dans op twee podia. Voor een voorbeeld zie:

https://trotsevaders.nl2019/01/burgers-zoo-arnhem-pasar-malam/

Al deze extra’s zijn gratis bij een bezoek aan Koninklijke Burgers’ Zoo! Klik <hier> voor openingstijden en prijzen. Denk ook eens aan de voordelen van een jaarabonnement!

Share