Hoe gaaf is dat: racen in je eigen huis! Met de nieuwe Nintendo Mario Kart Live: Home Circuit game kan het mbv augmented reality.

Mario Kart Live: Home Circuit is snel op te zetten en te spelen: aan het begin van een sessie moeten spelers eerst vier poortjes in hun woonruimte plaatsen, en vervolgens met de kart door elk poortje racen om de lay-out van de track te vormen. Als de track op deze manier is gevormd, kan het racen beginnen.

In elke race verschijnen bekende Mario Kart-elementen die van invloed zijn op de fysieke kart, waardoor de hectische Mario Kart-fun een heel nieuwe dimensie krijgt. Zo krijgt de fysieke kart bijvoorbeeld een snelheidsboost als de speler in de game een sprintpaddenstoel pakt, terwijl hij door een treffer met een rood schild tot stilstand komt.

De kart is ontworpen voor gebruik op vlakke ondergronden binnenshuis, zoals: hout, laminaat, tegels en laagpolig tapijt. Het is dus mogelijk om verschillende ondergronden te combineren op één track.

Mario Kart Live: Home Circuit is verkrijgbaar als Mario-set en als Luigi-set, en ligt vanaf 16 oktober 2020 in de winkels.

Je kunt Mario Kart Live: Home Circuit ook online bestellen, klik hier >>>>

Je kunt op verschillende manieren van de game genieten:
* Grand Prix: Spelers nemen het op tegen de Koopalings in acht Cups met in totaal 24 verschillende tracks.
* Eigen race: Deze stand biedt spelers zelfs nog meer ruimte om creatief te worden. Ze kunnen niet alleen de fysieke lay-out van de track ontwerpen, maar ook gevaren, items en andere elementen toevoegen om werkelijk unieke racebanen tot leven te wekken.
* Tijdrace: Spelers maken zelf een track om er vervolgens een zo snel mogelijke tijd op te behalen. Vervolgens kunnen spelers het opnieuw proberen om een snellere tijd neer te zetten, of de Nintendo Switch aan een andere speler geven om te zien wie de snelste is. Zo kunnen spelers het tegen elkaar opnemen zonder dat hier een extra Nintendo Switch-systeem of exemplaar van Mario Kart Live: Home Circuit voor nodig is.
* Spiegelstand: Spelers die een extra uitdaging verlangen zitten goed in de spiegelstand, die hen alle Grand Prix-tracks in gespiegelde vorm laat spelen – zodat je zo’n track weer helemaal opnieuw moet leren kennen.

Share