Ik had al wel van ‘Zelda‘ gehoord, maar de eerste game van Zelda die we in huis haalden was ‘Zelda – Breath of the Wild“, en dat was meteen een enorm succes. Er wordt dan ook echt uitgekeken naar de nieuwste Zelda game: The Legend of Zelda – Link’s Awakening.

Bekijk op bol.com

Hieronder al een korte indruk:

Verhaal
Link belandt midden op zee in een zware storm en spoelt aan op een mysterieus tropisch eiland met eigenaardige inwoners.

Help Link te ontsnappen van een vreemd eiland in The Legend of Zelda: Link’s Awakening voor de Nintendo Switch. Raak bevriend met allerlei kleurrijke personages, vecht tegen legio vijanden en verken eigenaardige kerkers in dit klassieke avontuur dat in een charmant nieuw jasje is gestoken!

Nog een klein weekje wachten, dan kunnen we gaan ontdekken hoe deze “nieuwe Zelda” is. Je kunt deze game wel alvast bestellen door <hier> te klikken.

Share