LEGO Battles vanaf 24 juni te verkrijgen op Nintendo DS

Ben jij ook zo dol op alles wat met LEGO® te maken heeft? Verheug je dan nu op de komst van de nieuwe Nintendo DS game LEGO® Battles. Deze game combineert de oneindige bouwmogelijkheden van jouw favoriete LEGO stenen met de herkenbare humor van eerdere LEGO® games.

LEGO® Battles is gebaseerd op drie klassieke LEGO® speelgoed thema’s: LEGO Castle, LEGO Pirates en LEGO Space. In LEGO® Battles bouwen spelers via zes verhaallijnen hun eigen LEGO® basis en strijden teams in meer dan 90 verschillende levels tegen elkaar. Spelers kunnen hun eenheden mixen en matchen tot een uniek en persoonlijk LEGO® squad. De unieke LEGO® battles teams zien piratenzwaardvechters zij aan zij vechten tegen tovenaars en aliens; draken vechten tegen ninjas; en piratenschepen beschieten ruimteschepen en ridders! Spelers kunnen ook vrienden op het strijdtoneel uitdagen in de multiplayer modus via de wireless DS multi-card play.

Kenmerken
• LEGO® Battles biedt dankzij maar liefst 90 levels urenlang speelplezier voor jong en oud!
• Drie populaire LEGO® werelden in 1 Nintendo DS game.
• LEGO® Battles biedt naast de single-player modus een wireless multiplayer modus waarmee je de LEGO® strijd aan kunt gaan met 2 tot 3 vrienden.

LEGO® videogames zijn ongekend populair. Wereldwijd zijn er meer dan 18 miljoen Lego® games verkocht (Star Wars, Indiana Jones, Batman)!

LEGO® Battles is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook volwassenen zullen veel lol beleven aan de game. LEGO® Battles is Engelstalig en heeft een consumentenadviesprijs van € 29,95.

Lees meer:
Bier en speelgoed zijn te combineren!
LEGO gaat in de elektronica
Pluk van de Petteflet nu voor Nintendo DS

Redactie (703 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Sky Pirates vanaf 4 juli in Avonturenpark Hellendoorn
Kind luistert beter naar mama
Share