Ben jij ook zo dol op alles wat met LEGO® te maken heeft? Verheug je dan nu op de komst van de nieuwe Nintendo DS game LEGO® Battles. Deze game combineert de oneindige bouwmogelijkheden van jouw favoriete LEGO stenen met de herkenbare humor van eerdere LEGO® games.

LEGO® Battles is gebaseerd op drie klassieke LEGO® speelgoed thema’s: LEGO Castle, LEGO Pirates en LEGO Space. In LEGO® Battles bouwen spelers via zes verhaallijnen hun eigen LEGO® basis en strijden teams in meer dan 90 verschillende levels tegen elkaar. Spelers kunnen hun eenheden mixen en matchen tot een uniek en persoonlijk LEGO® squad. De unieke LEGO® battles teams zien piratenzwaardvechters zij aan zij vechten tegen tovenaars en aliens; draken vechten tegen ninjas; en piratenschepen beschieten ruimteschepen en ridders! Spelers kunnen ook vrienden op het strijdtoneel uitdagen in de multiplayer modus via de wireless DS multi-card play.

Kenmerken
• LEGO® Battles biedt dankzij maar liefst 90 levels urenlang speelplezier voor jong en oud!
• Drie populaire LEGO® werelden in 1 Nintendo DS game.
• LEGO® Battles biedt naast de single-player modus een wireless multiplayer modus waarmee je de LEGO® strijd aan kunt gaan met 2 tot 3 vrienden.

LEGO® videogames zijn ongekend populair. Wereldwijd zijn er meer dan 18 miljoen Lego® games verkocht (Star Wars, Indiana Jones, Batman)!

LEGO® Battles is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook volwassenen zullen veel lol beleven aan de game. LEGO® Battles is Engelstalig en heeft een consumentenadviesprijs van € 29,95.

Lees meer:
Bier en speelgoed zijn te combineren!
LEGO gaat in de elektronica
Pluk van de Petteflet nu voor Nintendo DS

Share