dvd en blue ray Monsters vs aliensDit najaar beleven kinderen en hun ouders een stormachtig avontuur met de nieuwste DreamWorks release van MONSTERS VS. ALIENS. In deze hilarisch grappige film ontmoeten ze monsters als B.O.B., dr. Cockroach en Insectosaurus. Deze, tegen hun wil gevangen genomen, monsters moeten het samen met Susan opnemen tegen de buitenaardse wezens die planeet aarde bedreigen!

De film
Als Susan Murphy op haar trouwerij door een meteoriet wordt geraakt, verandert ze om mysterieuze redenen plotseling in een reus van 15 meter. Als potentieel gevaar voor de wereld, wordt ze door het leger opgepakt en als “monster” genaamd Ginormica gevangen gezet. Hier maakt ze vrienden met andere vreemd uitziende, maar aandoenlijke, monsters als Dr. Cockroach P.H.D., The Missing Link, B.O.B en Insectosaurus. Wanneer een groep mysterieuze aliens op aarde landen, doet de wereld een beroep op de monsters om de wereld van de ondergang te redden.

B.O.B.
Voor de allereerste keer is ter gelegenheid van een DVD en Blu-ray release een geheel nieuw 3D avontuur ontwikkeld, B.O.B. gaat Los. B.O.B., de blauwe gelatine publieksfavoriet, schittert in dit 11 minuten durende 3D avontuur, dat op de special edition DVD en Blu-ray als extra film te bekijken is.

MONSTERS VS. ALIENS verschijnt 22 oktober 2009
De special edition DVD en Blu-ray bevatten naast de 3D film B.O.B. gaat Los vier paar 3D brillen en nog meer verrassend bonusmateriaal, zoals een interactieve 3D game, drie nieuwe muziekvideo’s, drie nog niet eerder vertoonde deleted scenes, behind-the-scenes materiaal, commentaar van de filmmakers en uren speelplezier met ‘Creature Fun Factory’. De Blu-ray bevat tevens een exclusieve Animators’ Corner en Trivia Track, zodat de kijkers alles te weten kunnen komen over de characters en het verhaal. Tot slot is Monsters vs. Aliens ook verkrijgbaar als single-disc DVD.

doe mee en winwin deze leuke mokWin een MONSTERS VS ALIENS mok
TrotseMoeders.nl mag drie mokken van MONSTERS VS ALIENS verloten. Wil jij kans maken op je eigen mok? Klik hier en schrijf je in. Onder alle inzendingen verloten wij deze prijzen. Inschrijven kan t/m 15 november 2009.

Lees meer:
Zet je schrap voor de pinguïns van madagascar
Animatiefilm G-FORCE van Disney
Samen met Dora kerst vieren

Share