Je partner wil graag dat je een leerzaam spel gaat doen met jullie kind, in plaats van dat eeuwige racespel? Dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Speel EyePet & Friends. Dit is een spel voor de Playstation waarmee je samen of zelfs met de hele familie kunt zorgen voor je EyePet & Friends diertje. Je hoeft dus geen echt huisdier te hebben om je kind te leren te verzorgen.

Oneindig speel plezier
Naast de zorgtaak, zoals voeren, kan je ook gewoon lekker spelen en knuffelen met je EyePet & Friends vriendje.
Maar je hebt nog veel meer leuke mogelijkheden.  Je kapt de haren van het dier, je bent stylist en meet de EyePet & Friends kleurige outfits aan en je bent een persoonlijk trainer. Je leer het dier zelfs trucs en je traint de Eyepet & Friends. Je daagt het dier steeds weer uit met je zelf ontworpen speelgoed en je bouwt nieuwe speelplekken.

De bewegingstechnologie maakt het heel werkelijk, je bent echt samen met je EyePet & Friends aan het spelen! Door middel van de PS Move-bewegingscontrollers houd je contact met je EyePet & Friends huisdier. Als dat niet creatief en interactief is?! Hoe creatiever je bent, hoe meer munten je kan verdienen.  Met deze munten spaar je voor leuke goodies!

EyePet & Friends staat garant voor uren speelplezier met het hele gezin. De belevenissen van je EyePet & Friends kan via films en foto’s veilig delen met al je online vrienden!

Share