Met dit speelgoed in huis kan je niet wachten tot je kereltje in bed ligt. Dan mag je namelijk zelf weer racen en loopings  maken met Hot Wheels!

Stunten!
De Hot Wheels Wall Starterset van Mattel ziet er stoer uit en dat is ie ook! Je zet de auto op de oprit, doet de poort open en daar gaat ie!  De auto kan allerlei stunts uithalen zoals de looping,  en racen over springpoorten en 3 klaphellingen. Er zijn omleidingsknoppen om het parcours te wijzigen. Je zoon kan zijn fantasie de vrije loop laten als een echte autocoureur. Een auto die langs de muur racet, welke jongen wil dat nou niet?

Aan de wand!
Deze auto racebaan staat nooit in de weg omdat deze tegen de muur wordt bevestigd. Dit gaat heel gemakkelijk met 3M tape. De muur raakt niet beschadigd door dit plakband. De diverse onderdelen klik je heel gemakkelijk in elkaar. In een handomdraai heeft je zoon een vette autobaan aan zijn slaapkamerwand.

De Hot Wheels Wall Starterset kan uitgebreid worden met andere sets en wordt inclusief auto geleverd. Wil je ook Hot Wheels in huis halen? Doe dit dan NU met € 10 korting. Print hier de kortingsbon uit>>

Advertisement

 

Share