Iedereen wilt graag een schoon, fris en gezond gebit. Maar tijdens een zwangerschap zorgt dit vaak voor problemen. De tanden en het tandvlees van je vrouw of vriendin worden namelijk gevoeliger. Zo hebben bijvoorbeeld veel zwangere vrouwen last van ontstoken tandvlees. Een heel vervelend kwaaltje dat wel verholpen kan worden. De Philips Sonicare biedt namelijk uitkomst!

Met zijn gepatenteerde sonische technologie produceert deze tandenborstel wel 31.000 borstelbewegingen per minuut. Dit heeft als resultaat dat hij een unieke dynamische vloeistofkracht heeft die zacht en effectief de tandpasta diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand stuwt. Deze elektrische tandenborstel verwijdert namelijk wel tot 4x zoveel tandplak; zo wordt jouw gebit of die van je partner schoner dan ooit tevoren! Meer weten? Bekijk hier de Sonicare >>

Share