Travel Light regelt de bagage voor u van deur tot deur.

Het principe van Travel Light is simpel. Via internet kan bagage worden ingecheckt, deze wordt vervolgens opgehaald en bezorgd op de plaats van bestemming op een vooraf bepaald tijdstip. Gegarandeerd en tegen vaste en schappelijke tarieven bovendien.

Als het aan Travel Light ligt, zal het reizen in Europa veranderen. Het bedrijf verzorgt het vervoeren van jouw bagage van deur tot deur in Europa. Niet alleen koffers maar ook bijvoorbeeld kinderwagens of reisbedjes worden vanaf elke locatie in Nederland naar elke bestemming in Europa vervoerd en weer terug. De reiziger kan zo zonder bepakking in het vliegtuig of de auto stappen en hij weet precies wanneer zijn bagage wordt afgeleverd en weer opgehaald.

Travel Light neemt een hoop reisstress en bagagezorgen weg. Reizigers hoeven hun kinderwagen, bedje of box niet thuis in of op de auto te stouwen, op een luchthaven op een afgelegen transportband te lossen om vervolgens op een vreemde luchthaven in een buitenland langdurig te wachten op iets dat wellicht niet komt, of misschien wel beschadigd is. En wat te denken van het gesleep met de koffers en de kinderwagen naar de bus of de huurauto en de stress om alles ook nog eens in die vaak te kleine huurauto te vervoeren. Wie voor Travel Light kiest, kan met alleen wat handbagage door heel Europa reizen en heeft de zekerheid dat zijn bagage aankomt, altijd en overal. Travel Light neemt een hoop zorgen weg.

DHL vervoerd de bagage, misschien kennen jullie het al, ze bezorgen ook heel veel in Nederland. De reiziger koopt met Travel Light dus niet alleen gemak en comfort, maar ook nog eens zekerheid.

Share