Op 25 april 2012 brengt Independent Films een nieuwe film in de bioscopen. De nieuwe film die gaat over de geliefde kabouter plop zal Plop wordt Kabouterkoning gaan heten. Naast de vaste kabouters zullen dit keer ook Bas Muijs, Winston Post en Rob de Nijs zien zijn.

Dit keer gaat het verhaal over Kabouter Plop die langs gaat bij het Paleis om daar zijn zelfgemaakte plopkoeken aan te bieden aan de koning. Hij wilt zijn beste leverancier worden. Maar Klus heeft iets door en omdat hij dit spannende avontuur echt niet wilt missen, besluit hij om met Plop mee te gaan.

Als Kabouters Plop en Klus eenmaal zijn aangekomen bij het paleis blijkt dat de koning vertrokken is! De kabouters in het dorp wachten op de komst de kabouterprins die de oude koning op zal volgen. Precies op dat moment komt Plop aan in het kabouterdorp en zien de dorpelingen hem aan als troonopvolger! Voordat Plop het allemaal tot zich heeft kunnen laten doordringen, hebben de dorpelingen hem al gekroond tot de nieuwe koning. Klus vindt het allemaal geweldig. Zeker wanneer hij samen met Kwebbel en Lui in het paleis mag leven en alles voor hun gedaan wordt wat ze maar willen. Maar Plop maakt zich zorgen. Want waar is de echte kabouterprins gebleven?

Wil je ook weten hoe dit afloopt? U kunt het vanaf 25 april bekijken bij een bioscoop bij u in de buurt!

Share