Kennen jullie het verhaal van Winx? De 5 vriendinnen zijn nu te bewonderen in een maigsch 3D avontuur. Vanaf vandaag 4 april te zien in maar liefst 70 bioscopen. Onder andere Birgit Schuurman speelt de stem in van Marion, dat is de koning van Domino. Georgina Verbaan spreekt de stem van fee Flora in. En tenslotte gebruiken ze de prachtige stem van Jennifer Ewbank voor twee karakters; het kamermeisje Witkapje en het elfje Tune.

Het verhaal:
De feestelijkheden op Alfea, de beste school voor feeën, zijn nog maar net begonnen als de boosaardige Trix, bestaande uit de heksenzusjes Icy, Darcy en Stormy, roet in het eten gooit. Zonder de stoere Bloom, de oprichtster van de Winx Club, moeten de Winx Stella, Flora, Layla, Tecna en Musa met lede ogen aanzien hoe het trio niet alleen hun feest verknalt maar ook nog eens een belangrijk geheimzinnig voorwerp steelt.

Bloom geniet intussen in het Koninkrijk Domino, waar ze eindelijk met haar ouders herenigd is, met volle teugen van haar nieuwe leven als prinses. Ze is enorm opgewonden omdat Sky, de ware erfgenaam van het Eraklyon Koninkrijk, haar ten huwelijk heeft gevraagd. Alles lijkt idyllisch, maar donkere wolken pakken zich samen. Een duister geheim bedreigt het magische evenwicht in het land. Het is nu aan Sky om het geheim te ontdekken. Hebben de heksen er iets mee te maken? Alleen met de hulp van de Winx Club en samen met de Specialisten kunnen Bloom en Sky alle tegenstand overwinnen en het Magische Koninkrijk redden.

Kijk voor meer informatie op winxclub3ddefilm


Share