Samen met je vrouw shoppen is een nachtmerrie voor de meesten mannen. Waarbij met een zwangere vrouw shoppen onder de ergste categorie valt. Tientallen winkels afstruinen met een vrouw vol hormonen… Maar er is nog hoop, jullie zullen met niet geloven… Maar bij Babypark is winkelen een feest. Geloof me, ook mannen worden vrolijk van deze winkel.

Babypark
Is er bij jullie een baby op komst? De eerste, tweede of derde? Het maakt niet uit, wat je ook nodig hebt bij Babypark slaag je zeker. Voor zowel baby-, kinder- of tiener spullen kun je namelijk bij Babypark terecht. En met de 7 megastores is Babypark de grootste babywinkel in Nederland. Nu krijgen de meeste mannen het zweet al op hun rug bij het zien van zo’n grote babywinkel, maar zo verschrikkelijk is het allemaal niet. Bij Babypark vind je namelijk alle spullen die je nodig hebt voor de aankomende baby. Babykamers (maar ook tienerkamer), buggy’s en kinderwagens, kinderstoelen en autostoeltjes. Je hoeft dus maar één winkel af voor al je spullen! Ben je in 1x klaar; als je hier niet vrolijk van wordt…

Alle merken
Babypark heeft alle merken. Dat betekent volop vergelijkingsmateriaal. En uitproberen dus! Oftewel, terwijl jouw vrouw met dikke buik naar ledikantjes en commodes zit te kijken, kan jij uitgebreid de meest stoere kinderwagens, buggy’s of autostoeltjes testen. Voorkom dat jij achter een roze kinderwagen komt te lopen en kies zelf die stoere kinderwagen uit. Zo handig zo’n grote winkel!

Babypark
Wat ook erg belangrijk is, is dat de producten bij Babypark super scherp geprijsd zijn. En wees vooral niet bang dat je aan het eind van jullie winkel tripje krom loopt van het sjouwen. Babypark heeft namelijk ook een online webwinkel. Schrijf dus gewoon op welke producten jullie willen kopen en bestel deze online. Komen ze het gewoon langs brengen en tegen een kleine vergoeding zetten het ook nog alles in elkaar. Kan jij gewoon lekker met een biertje voetbal kijken!

Dus stop met smoesjes verzinnen om maar niet te hoeven winkelen. Rij gewoon direct naar Babypark en laden maar!

 

Share