Screenshot 2015-03-10 at 20.00.10Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! De kinderserie draait om teamwork, vriendschap, heldendaden, educatie en is voorzien van veel humor.

De serie is geschikt voor zowel jongens als meisjes vanaf een jaar of drie en is dagelijks te zien op Nickelodeon en Nick Jr. En nu is er ook een hele speelgoedlijn ontwikkeld, gebaseerd op deze serie waarvan we de Paw Patrol Brandweerauto met Marshall en het PAW Patrol Hoofdkwartier toegestuurd kregen ter recensie. De recensie van het PAW Patrol Hoofdkwartier vind je hier >>>>

marshall-paw-patrol-trotse-vaders-brandweer-autoIn deze recensie bespreken we de PAW Patrol Brandweerauto. Ook wanneer je niet bekend bent met de serie is deze speelset gegarandeerd een succes: een rode brandweerauto, met als brandweerman een puppy die in en uit de auto kan. Voldoende ingrediënten voor veel fantasie avonturen!

Wanneer je de serie wel kent van de televisie, herken je uiteraard meteen Marshall: Marshall is een Dalmatier die houdt van actie, makkelijk opgewonden is en de sul van de groep is. De andere pups horen Marshall altijd zeggen dat hij oké is!

De brandweerauto is vrij groot, en het speelpoppetje ook, zodat ook jonge kinderen al goed met dit speelgoed kunnen spelen. De rode auto is voorzien van allerlei karakteristieke kenmerken, zodat het “net een echte brandweerauto” is. Dat maakt het spel uiteraard nog aantrekkelijker.

paw-patrol-hoofdkwartier-copyright-trotse-moeders-7

Zowel de auto als de ‘pup’ zijn van goede kwaliteit en eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Het speelgoed is bedoeld voor jonge kinderen, maar mijn eigen kinderen en hun speelkameraadjes hebben er ook nog steeds plezier mee. Kijk <hier> maar naar de recensie van het PAW Patrol Hoofdkwartier, een grote speelset waarbij Marshall en zijn brandweerauto prima aansluiting vonden!

PAW Patrol Brandweerauto met Marshall
Bekijk op bol.comSpeelset, 23,4 cm, Spin Master
Bestel deze brandweerauto + pup Marshall hier >>>>

Screenshot 2015-03-10 at 20.10.53

 

PAW Patrol Hoofdkwartier, met geluid
Bekijk op bol.comHoofkwartier met auto en pup, Spin Master
Bestel deze speelset hier >>>>

Share