Een Trotse Vader laat zijn dochter kennismaken met de veranderende wereld van media [video]

Screenshot 2014-11-27 at 15.21.21We omringen ons met steeds meer media. En de technische ontwikkelingen razen voort. Nu al zijn we per dag langer in contact met media dan dat we slapen. Ook onze vrije tijd spenderen we grotendeels online. Hoe zullen onze levens er over twintig jaar uitzien? Of over vijftig jaar?

In een videoboodschap probeert een jonge vader zijn dochtertje wegwijs te maken in deze constant veranderende wereld. Want wat zeker is: de invloed van media blijft alsmaar toenemen. Voor wie daar wijs mee om leert gaan en zelf de regie weet te bewaren, worden de mooiste dromen werkelijkheid.

In onderstaande video “Wie heeft de regie in jouw wereld vol media?” laat Mediawijzer.net een vader aan zijn dochter zien hoe het media-landschap verandert:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De 3L's: Inbrekers houden niet van Lawaai, Licht en Lang werken - 10 Tips
Machteloos gevoel !
Share