Screenshot 2014-12-02 at 19.57.37In de set van Peppa Pratende Pluche George woont Peppa samen met haar kleine broertje George, Mama Varken en Papa Varken. Peppa’s favoriete dingen zijn spelletjes spelen, verkleedpartijtjes en in modderpoelen springen. Peppa doet alles wat een normale 3-jarige doet. Haar avonturen hebben altijd een goed einde met luid gelach en geknor! Peppa’s broertje George is nu ook verkrijgbaar als pluche, verkleed in z’n dino-pak met leuke knorgeluidjes!

Recensie

De producten van Peppa Pig, of Peppa Big, zoals ze in Nederland genoemd wordt zien er zonder uitzondering aantrekkelijk uit. Screenshot 2014-12-02 at 20.06.04En niet alleen voor de allerkleinsten. Ook mijn tweeling van 8 kan gretig gaan kijken wanneer er weer nieuw te recenseren items uit de biggetjes-familie arriveert!

Helaas voor hen, gaan de meeste items direct door naar andere recensenten van ons team, die kinderen in de doelgroepleeftijd (3-7 jaar) hebben. Maar af en toe vergeet ik iets in de verzenddozen te stoppen en zo vond ik George ineens tussen een stapel boeken!

George is het broertje van Peppa en het doosje wat ik voor me heb bevat een knuffel-George die een dinosauruspakje aanheeft. Gelukkig is er geen hogere wiskunde nodig om George uit zijn doos te bevrijden, een touwtje doorknippen volstaat.

Screenshot 2014-12-02 at 19.57.28

George ziet er schattig uit en tot grote vreugde van mijn kinderen kan de capuchon van het dinopakje af en ziet hij er volgens mijn dochter “nog veel meer allerschattigst” uit.

Screenshot 2014-12-02 at 19.57.15

 

Vervolgens drukken ze om de beurt op zijn buik, benieuwd naar wat hij gaat zeggen. Maar dat valt tegen! Er wordt helemaal niet gepraat. Van een knuffel die als “pratende dinosaurus” verkocht wordt, hadden we wel wat meer verwacht!

Er komt wel geluid uit, steeds hetzelfde geluid om precies te zijn. 33092.PT01.Nu weet ik niet wat voor geluid een dinosaurus maakt, maar George maakt als dinosaurus het geluid van een kikker (volgens oudste zoon), een varkentje (volgens dochter) en volgens jongste zoon een eend, en daar sluit ik me bij aan.

Maar het geluid is het enige wat tegenvalt, verder is het gewoon een heel schattig speeltje en wanneer je geen “pratende dinosaurus” verwacht is het voor kleintje natuurlijk erg leuk om een geluidje te horen wanneer je op de buik van dit biggetje drukt.

Peppa: George, de pratende dinosaurus
Bekijk op bol.comPeppa, knuffel, Boti
Bestel Peppa: dinosaurusknuffel George hier >>>>

Share