Screenshot 2014-12-17 at 11.26.41De twee katten Pim (Georgina Verbaan) en Pom (Tjitske Reidinga) zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje ‘de Vrouw’. Als de nichtjes Treesje (Plien van Bennekom) en Sjaantje (Bianca Krijgsman) op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Ze willen de katten dolgraag zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan.

Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten zij samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden?

Pim en Pom: Het Grote Avontuur is een film gebaseerd op de poezen, bedacht door Mies Bouhuys en getekend door Fiep Westendorp. Screenshot 2014-12-17 at 13.06.33De stemmen in de film zijn door tal van bekende Nederlanders ingesproken en er zitten allerlei liedjes in, ook van bekende zangers.

Wat de film vooral zo mooi maakt, is dat de vriendelijke tekeningen van de vrolijke poezen je jonge kind meenemen in een spannend avontuur. Soms voor de allerkleinsten iets te spannend, maar het loopt uiteraard allemaal goed af. Voor een uitgebreide recensie van deze film, klik je hier >>>>

Dit is echt een film om tegen de Kerstvakantie in huis te halen. Hij is voor het hele gezin geschikt, ook leuk om mee te kijken als ouder en ook geschikt voor jonge kinderen (dan er wel de eerste keer bij blijven!). In ons gezin wordt deze DVD regelmatig opgezet ook al zijn mijn jongste kinderen “al” 8 jaar.

Pim en Pom: het grote avontuur
Bekijk op bol.comDVD, animatie, 70 minuten, A-film
Bestel deze DVD hier >>>>

pim-pim-film

Share