Screenshot 2015-01-18 at 10.31.55De Bieb-bende is een avonturenserie voor kinderen vanaf 8 jaar. De boeken hebben korte hoofdstukken en het verhaal is met vaart geschreven. Met ieder deel wordt een stukje van het mysterie ontrafeld. De hoofdpersonages zijn vijf kinderen, in de leeftijd van 11 tot en met 13 jaar. Door de spanning en mysterie, zijn de boeken ook geschikt voor volwassenen. De serie zal uit twaalf delen bestaan en beslaat een heel jaar. Lees hier recensies van andere delen van De Bieb-bende >>>>

De Bieb-bende deel 2: Duister Carnaval: Verhaal
In Zuidbaai vinden de jaarlijkse voorbereidingen plaats voor carnaval. De Bieb-bende werkt aan een grote praalwagen, om de rest van de school te verslaan en ze hopen daarmee een prijs in de wacht te slepen. Al snel blijkt het onheil terug te keren. In een droom die de vijf vrienden met elkaar delen wordt duidelijk dat ze nog lang niet klaar zijn met de Hemelrijders. Roy negeert alle aanwijzingen en houdt zich met andere dingen bezig, zoals de Stoere Skateboarders. Melanie is ervan overtuigd dat dat ze deze maand al hun krachten nodig zullen hebben om de tweede Hemelrijder te redden. Maar dan blijkt de Man met de Bijl heel andere plannen met de Bieb-bende te hebben…

De Bieb-bende deel 2: Duister Carnaval: boektrailer

De Bieb-bende deel 2: Duister Carnaval: recensie

De Bieb-Bende: Duister Carnaval – Michael Reefs
Bekijk op bol.comTweede deel van De Bieb-bende. Interactief concept.
Paperback, 280 pagina’s, uitgeverij Stormsteen
Bestel dit boek hier >>>>

Share